Biodata Nur Fatehah Kekasih Baru Usop Big Stage | Gambar Nur Fatehah Kekasih Baru Usop Big Stage


Biodata Nur Fatehah Kekasih Baru Usop Big Stage | Gambar Nur Fatehah Kekasih Baru Usop Big Stage | Gambar Wajah Sebenar Kekasih Baru Usop Big Stage

Baru sahaja penyanyi Usop mendedahkan identiti kekasihnya selepas lama mendiamkan diri, namun wanita itu kini menerima pelbagai kecaman daripada netizen.

Antara tuduhan yang sering dilemparkan kepada kekasih penyanyi itu ialah ‘kaki kikis’. Walaubagaimanapun, Usop menegaskan bahawa tuduhan itu tidak berasas berikutan dirinya yang tidak mempunyai sebarang harta yang boleh dibanggakan.

“Pada awalnya niat saya berkongsi tentang dia kerana terlalu teruja dengan kejutan ulang tahun kelahiran saya. Belum pernah saya dapat sambutan seperti itu lebih-lebih lagi daripada orang tersayang.”


Malah Usop nekad mendedahkan wajah kekasih hatinya, Nur Fatehah kerana sudah pun memasang niat untuk berkahwin, jadi lelaki tersebut tidak mahu menyorok lagi.

“Biarpun ada yang komen negatif, tapi saya tak kisah.”

Malah penyanyi itu sendiri pernah menasihatkan kekasihnya dan memberitahu apa yang akan dilaluinya apabila memasuki dunia hiburan.

“Ada yang kata dia nak mengikis saya. Kikis apanya… saya rumah dan kereta pun tak ada lagi. Tapi dia saja tahu susah senang saya macam mana. Jadi, saya tak
peduli apa orang nak kata.”


Meskipun mempunyai perancangan untuk berkahwin namun Usop mengakui bahawa dia masih lagi belum menetapkan tarikh yang sesuai untuk menamatkan zaman bujangnya.

0 Response to "Biodata Nur Fatehah Kekasih Baru Usop Big Stage | Gambar Nur Fatehah Kekasih Baru Usop Big Stage"

Catat Ulasan